【受付中:応募締切12月12日まで】2018年度第3次 G.C&C/J.O.C 参加者募集

2018/11/01

G.C&C J.O.C 募集

【参加者募集!】
2018年度 第3次 G.C&C/J.O.C 申込受付中!

QRECの Student Initiative Programの一つである「グローバル・チャレンジ&クリエイション(G.C&C)」及び「ジャンプ・アウト・チャレンジ(J.O.C)」の第3次公募のお知らせです。

グローバル・チャレンジ&クリエイション(G.C&C)では、世界のコンペにチャレンジする機会を提供し、グローバルな価値創造経験が可能となります。

また、ジャンプ・アウト・チャレンジ(J.O.C)では、学外の国内ビジネスコンペに参加する機会を提供し、他流試合を経験することで自らの立ち位置を確認する経験が可能です。

この機会にチャレンジしてみませんか?

詳細 ・申込は、各プログラムのページをご覧ください。
●グローバル・チャレンジ&クリエイション(G.C&C)
●ジャンプ・アウト・チャレンジ(J.O.C)

応募締切:2018年12月12日(水)午後12時必着

皆様のご応募をお待ちしております!

【Join!】
Call for participation the 2018 3rd G.C&C and J.O.C

“Global Challenge and Creation the 3rd entries” is now open for entries.

Global Challenge and Creation(G.C&C)provides opportunities for students to compete directly with overseas students in student business plan competitions, and gives them experience in the process of turning their ideas into practical services and goods that will bring value to society. Its purpose is to foster and let students acquire a fully-fledged entrepreneurship that will achieve results in international society, and a sense of innovation and globalism. Plenty of chances are given for students to apply to take part in overseas business plan competitions and hachkathons, and support is provided through mentoring and financial aid for air fares and so on.

Note: In case of participation in contests overseas after winning the domestic competition, you might be offered an extra grant upon review.

Challenging a world of globalization!

For more details about G.C&C, please click here.

“Jump Out Challenge the 3rd entries” is now open for entries.

The participation of Kyushu University students in off-campus domestic business contests and project contests is encouraged. The students are able to ascertain their own standing through the experience of interaction and matches outside the university, and this helps them to acquire the ability to look at things from a broad perspective and execute their projects.

For more details about J.O.C, please click here.

Now, accepting the 3rd entries for 2018!!

Deadline: December, 2018
For the entry about G.C&C, please click here.
For the entry about J.O.C, please click here.